Annons
Nyheter

Ron Sexsmith: Exit Strategy of the Soul

Sedan debuten 1995 har den kanadensiska singer/songwritern Ron Sexsmith blivit ett allt större namn. En skillnad med Exit strategy of the soul från äldre album är at Sexsmith skrivit låtarna vid pianot istället för till akustisk gitarr men i ärlighetens namn märks det inte så värst mycket.
Nyheter • Publicerad 1 juli 2008

Det är kanske fylligare, aningen souligare och vuxnare sound och fina Leslie Feist lägger en del fina stämmor under albumets lopp och Sexsmith har också valt att framföra hennes låt Brandy Alexander.

Som vanligt är det ett jämnt och jämntjockt album som dryper av mogenhet och det säger väl sig själv med tanke på att Sheryl Crow brukar köra covers på Sexsmiths låtar. Hard Timemed sin brassektion är en fin låt liksom Impossible Worldmen det är mest bara lagom tårdrypande rakt genom. Lagom är ledordet.

I längden är det också förbannat tråkigt, hur duktigt det än må vara.

Alex Regnér
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons