Nyheter

Printer: Can you take more?

Malmöetiketten Adrian Recordings som gjort sig kända för namn som David & The Citizens och Emil Jensen utvecklas enligt indiekurvan och ger symptomatiskt nog ut danska Printers betydligt mer dansinriktade album. ''Can you take more?" är ett elektroniskt pulserande album med ett vemod á la Depeche Mode som säkerligen faller många fans av andra dansanta indieakter som Hot Chip och Junior Boys i smaken.
Nyheter • Publicerad 13 februari 2008

Här finns också potential i många av de knorrande låtarna, som i ''All right (exclusive remix)" men jag saknar de riktigt dansanta beaten och en riktig tyngd i produktionen.

''Around the bridges" är kanske det spår som låter bäst på hela albumet och trots vissa svagheter utgör Printer ändå ett fint komplement till Junior Boys och Hot Chip.

Hade de bara fått till bättre beats och en fläskigare produktion hade ''Can you take more?" vägt flera gånger tyngre. När det kommer till den här sortens musik är det ju faktiskt en faktor.

Alex Regnér

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.