Annons
Nyheter

Prince: Planet Earth

HHH The Artist Formerly Known As The Artist Formerly Known As Prince (TAFKATAFKAP) fortsätter en våg av comebackplattor med en helgjuten samling funkpop som, med tanke på den högstämda titeln, är oväntat glättig, solig och optimistisk. Inte för att titeln eller låtarna står att läsa på den (eller för den delenartistens namn ).
Nyheter • Publicerad 25 juli 2007

Lille Prinsen avstår från något äventyrligt experimenterande, utan gör på varmt pophumör det han är bäst på: smeksamt balladeri, stadigt ärkefunkeri och gitarrsolon som kysser skyarna.

P utnämner sig till din specielle Mr Goodnight, konstaterar i nästa andetag att en flickvän aldrig går upp mot en gitarr (Guitar) och knåpar ihop hits som The One U Wanna C.

Annons

Jag bara saknar att han tar sig så få fräck- och friheter. Att ge bort plattan gratis är förstås fräckt, men att bara göra det till engelsmännen?

Lars Thulin

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons