Annons
Nyheter

Paul Westerberg m.fl: Open Season

Nyheter • Publicerad 15 november 2006
Paul Westerberg. arkivbild: Scanpix
Paul Westerberg. arkivbild: ScanpixFoto: 

Nämen se på själva. Ett soundtrack till en animerad film, med glada björnar och motorsågsförsedda bävrar på omslaget men inte alls det vanliga sirapsdränkta musikaltjafset inuti. Utan så gott som en hel soloplatta med Paul Westerberg. Undrens tid och så vidare.

Även den gamle Replacementsledaren verkar animerad, om ni förstår hur jag menar. Det var länge sedan han var i lika god och lättillgänglig popform.

Annons

Stundtals är det rena 14 Songs, och även om den soloplattan är 13 år gammal numera så är det ett gott stycke popsnickeri som står sig än i dag.

Möjligen har produktionen slickats till lite för att passa en familjepublik, och det är lite glättigt emellanåt. Men att leka med amerikanernas omhuldade "right to bear arms" och få det till The Right To Arm Bears, det tycker i alla fall jag är charmigt.

Lars Thulin

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons