Nyheter

Paper: An Object

Det här är en skiva för alla de svartklädda svårisarna på hela Sveriges – om inte världens – högstadie- och gymnasieskolor. Eller åtminstone för alla de svartklädda svårisarna från den (inte alldeles avlägsna) tid då jag gick på högstadiet och gymnasiet.
Nyheter • Publicerad 1 april 2008

Det var nämligen precis den här sortens frenetiska, repetitiva, osäkra men likväl pulserande, blandning av punk och pop som då, i 1990-talets mitt, symboliserade det eftersträvade coola.

Så det är med en blandning av nostalgi och frustration jag lyssnar till spår som ''Before That Day", ''To Her" och ''Ideal Plane".

För samtidigt som det naturligtvis är intressant att uppleva gamla minnen är det lika frustrerande att inse det finns de som stannar i utvecklingen. Och när jag tänker efter hade Paper nog inte varit bra ens för femton år sedan.

Fredrik Fischer

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.