Annons
Nyheter

No Age: Nouns

För att bara ha en trummis och en gitarrist lyckas No Age föra ett väldigt oväsen men 2008 känns det inte särskilt engagerande eller ens fascinerande.
Nyheter • Publicerad 27 maj 2008

Till exempel har ju White Stripes kört enligt samma koncept men därtill gjort någonting musikaliskt och kreativt utav det. Nounshar rönt en hel del hype men det känns knappast befogat att hylla Sonic Youth-slammer i en sådan utsträckning, framförallt inte när albumet känns ofokuserat och irriterande.

Här finns förstås undantag, som poppiga Things I did when I was deadsom övergår i slamriga Cappo, men överlag fungerar inte det fuzziga, basfattiga låtarna. Det finns potential i spår som avslutande Ripped Kneesoch Brain Burnermen mest av allt låter de som en fattigmansversion av The White Stripes och lite mer än så måste man väl ändå få kräva av en hype?

Alex Regnér
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons