Annons
Nyheter

Monica: The Makings Of Me

Nyheter • Publicerad 7 februari 2007

Monica är tillbaka med besked. Efter två års tystnad släpper hon The Makings Of Me. R&B-stjärnan är bara 24 år men har redan en lång karriär bakom sig. Hon debuterade som fjortonåring med hitsingeln Dont Take It Personalfrån debutalbumet Miss Thang.

Nu har hon mognat och hunnit bli mamma till en pojke som hon dedikerat sitt nya album till. Många av spåren florerar händelser som känns ärliga och nära inpå livet. Jag skulle, trots klyschvarning, vilja beskriva Monicas röst som silkeslen men med den rätta attityden. Skönsjungna toner på bland annat A Dozin Roses, Why Heroch My Everything.Texterna handlar om kärlek, svek och att börja om.

Annons

Ett par spår på nysläppet känns lite getto och får det att rycka i dansnerven. De lär få rulla varma i DJ-båsen under våren, däribland RawochEverytime Tha Beat Dropdär Monica i sistnämnda samarbetar med Dem Franchiz Boyz.

I stort är albumet schysst, en del beats känns lite för välbekanta. Men det gör inte så mycket, jag välkomnar Monica tillbaka!

Lotta Jönsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons