Nyheter

Mary J Blige: Growing pains

Mary J Bliges musik har alltid speglat hennes ofta turbulenta liv. Likt en modern Marvin Gaye har hon gråtit blod över sina egna misslyckanden och spruckna relationer, samtidigt som hon då och då lyckats förmedla glädje på ett oöverträffat sätt. Balansen däremellan har varit nyckelordet.
Nyheter • Publicerad 5 februari 2008
Foto: 

På Growing pains är det för första gången en genomlycklig, trygg och älskad Mary J Blige som sjunger. Rösten är som vanligt fantastisk men den molnfria himmeln ovanför klär henne inte. Det gör inte heller de alltmer poporienterade produktionerna. Något saknas, beröring kanske.

I Hurt againsjunger Mary "I promise myself never to get hurt again". Det känns hemskt och egoistiskt att skriva det, men ibland önskar jag att hon blir det. Åtminstone lite grann.

Christopher Lembke

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.