Nyheter

Madonna: Hard as Candy

Hur många gånger kan man återupptäcka sig själv som konstnär?
Nyheter • Publicerad 29 april 2008
Det börjar bra på Madonnas nya platta. Men sen går det bara utför med dumma texter och ännu dummare halvbakta dansbeats, detta enligt Allehandas recensent.Bild: Warner Bros
Det börjar bra på Madonnas nya platta. Men sen går det bara utför med dumma texter och ännu dummare halvbakta dansbeats, detta enligt Allehandas recensent.Bild: Warner BrosFoto: 

Madonna har gått kameleontiskt från genre till genre och uttryck till uttryck, från popprinsessa via SM-vamp och storvulen musikalisk profet till senare års dansgolvsdiva.

Hon sätter inte längre trenderna själv, men Hard Candyär, som tur är, inte samma resultat av nervöst sneglande på andra som Musicoch Confessions On A Dance Floor.

Det börjar riktigt, riktigt bra med Candy Shopoch 4 Minutes. Bästa spår är den individualistiska Miles Awaysom med sina lagoma doser singer-songwriter och hiphop kanske är en väg framåt för artisten.

Sedan bär det dock raskt utför.

Dumma texter till ännu dummare, halvbakta dansbeats avlöser varandra. Inte ens avslutande Voicesövertygar trots ett anspråksfullt anslag.

Fredrik Fischer
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.