Annons
Nyheter

Lasse Stefanz: Rallarsväng

Det är en renässans för dansband och dansbandsmusik, många kommer till spelningarna, skivförsäljningen slår nya rekord, samtidigt sliter kulturkrikerna i Stockholm sina yviga manar av leda och gråter krokodiltårar över sådant akulturellt elände.
Nyheter • Publicerad 27 maj 2008

Lasse Stefanz är flitigare än någonsin både med sitt turnerande och med nya album, nu är väl sådant inte alltid av godo, på några spår på den nya skivan är texterna väl klena och det riktiga flödet finns inte.

Nu söker sig bandet nya vägar, duett med Plura på ett spår och hjälp av Nisse Hellberg på två, det är väl si så där, men försöken ska prisas.

Annons

Jag gillar mest och bäst det gamla konceptet på låtar som Hemmahamnoch Jag lever för livet, där finns det äkta och det lättillgängliga, att låta livet gå, en dag i taget och välja en väg dit hjärtat vill gå.

Praktisk filosofi och livskonst med Olle Jönsson, det är rediga grejer!

Bo Bjelvehammar
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons