Annons
Nyheter

La Puma: La Puma

Många band harvar år ut och år in utan att någonsin hitta den där primala urkraften som är rockens kärna. Den där kraften som kan få en vanligtvis sansad revisor att knyta slipsen runt huvudet och kasta sig handlöst ut i ett böljande publikhav.
Nyheter • Publicerad 27 maj 2008

Andra träffar själva nerven på första spadtaget. Som svenska La Puma.

Med en handfull toksvängiga riff, punkig attityd, klädsamt vulgär trailer trash-image och en höggravid sångerska som har mer klös i rösten än en puma, har La Puma skapat ett debutalbum som är mer än en platta. Det är en kraftfull injektion av lyckorusig adrenalin rätt in i rockälskarens hjärta.

Annons

Det känns kanske inte nytt, för här finns tydliga flörtar med allt från Debbie Harry till The Stooges, men spela roll. Det känns rätt. Övertygande rätt.

La Puma vann skivkontraktet i en tävling. Med debutplattan och sommarens spelningar är jag övertygad om att de kommer att vinna rockpubliken.

Emil Sandgren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons