Annons
Nyheter

Kelly Rowland: Ms Kelly

Nyheter • Publicerad 5 september 2007

Queen Rowland is back. Och det med ett klassiskt R&B album, med andra ord tar hon inte ut svängarna utan landar i ett ganska tryggt mellanland. Det är en blandning av ruff Ghetto och djup Love. I just låten Ghetto som gästas av Snoop Dogg tycker jag att Rowland visar en riktigt skicklig sida av sig själv och låten dras tyvärr ner en aning av den utvalda gästen.

Ms Kelly är som de flesta vet mest känd från sina år tillsammans med Destiny's Child men redan 2002 släppte hon sin första soloplatta Simply Deep som blev Grammybelönad och dessutom bästsäljande album.

Annons

Nya plattan gästas bland annat av Eve och Tank. Like this tillsammans med Eve är en av de mest spelade låtarna och tjejerna har fått en stjärnstart på de svenska radiostationerna.

Men när det kommer ner till det så är skivan ändå en sådan man kommer lyssna på men ganska snart kommer att glömma bort igen.

Lotta Jönsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons