Annons
Nyheter

Jamie T: Panic Prevention

Nyheter • Publicerad 7 februari 2007

Det är troligtvis en omöjlighet för musik kan låta mer brittisk än den 20-årige Jamie Treays från Wimbledon gör. Panic Preventionär en potpurri bestående av lika delar Billy Braggs arbetarklassromantik, Pete Dohertys självdestruktiva och egofixerade lyrik och Mike Skinners (The Streets) vardagsbetraktelser. Tydligast märks alla dessa delar i singeln Sheilasom innehåller typiska indierockelement och någon slags rap. Det är förstås både eklektiskt och alldeles underbart,medan Jamie T misslyckas rätt ordentligt med punkrappandet i Dry off your cheeks.

Livslängden på musik av den här sorten brukar aldrig vara särskilt lång men för tillfället är Panic Preventionbland det roligaste från de brittiska öarna som just nu svämmar över med Pete Doherty-kopior. Jamie T har åtminstone en personlighet. Och några bra låtar därtill.

Alex Regnér

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons