Annons
Nyheter

Jamie Foxx: Intuition

Jamie Foxx var mest känd som skådespelare tills han 2004 spelade Ray Charles i filmen Ray. Någon traditionell soul i Ray Charles anda är det dock inte fråga om på Intuition.
Nyheter • Publicerad 13 januari 2009

Istället är det hiphop-producenter med namn som Timbaland, Just Blaze och Tricky Stewart som satt sin prägel på albumet som gästas av bland andra Kanye West och T.I.

Foxx som sångare är ungefär som Foxx som skådis, han är rätt medioker men räddas av en viss pojkaktig charm och i Timbaland-produceradeI don't need itkommer han verkligen till sin rätt. Men så fort det vankas långsammare spår (fortfarande sjukt moderna sådana dock) blir det betydligt sämre och autotune-användandet gör knappast saken bättre.

Intuitiondras också med en känsla av att man faktiskt hört varenda låt förut trots att man bevisligen inte har det. Några höga toppar till trots känns Intuitionändå mest väldigt anonym.

Alex Regnér
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons