Annons
Nyheter

J-Ro – Rare Earth B-boy Fuk Vol.2:

J-Ro är mannen som för tre år sedan flyttade från Los Angeles till Malmö efter en framgångsrik karriär som medlem i miljonsäljande The Alkaholiks. Det är inte lite osannolikt att en känd amerikansk rappare lämnar USA för Malmö och för studier på Svenska för invandrare. Hur som hamnade J-Ro till slut på Timbuktus Juju Records och nu är J-Ros solodebut ett faktum.
Nyheter • Publicerad 25 september 2007

 Försvenskningen syns i gästartister som Timbuktu, Masayah och Chords men samtidigt gästar internationella namn som Method Man och Snoop Dogg har under namnet Nigarachi bidragit med produktion av låten All hang out. Alkoholromantiken är kvar men tempot är långsammare och produktionerna av svenskar som M.O.N.S och Moe-Sak-1-Da håller inte riktigt samma klass som de i The Alkoholiks låtar. Oavsett vad är J-Ro ett av de roligaste namnen på den svenska hiphop-scenen och förhoppningsvis får vi se samarbeten mellan honom, Timbuktu och gärna några stora internationella stjärnor i framtiden.

Alex Regnér

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons