Nyheter

Hinder: Extreme behavior

Nyheter • Publicerad 13 mars 2007

Massproducerat, billigt och framställt enbart för att bringa fram pengar till de blekfeta amerikanska skivbolagsägare som satt ihop detta tramsband, det är vad Hinder är för nått.

Musiken i sig är det inget fel på. De följer svallvågorna efter band så som Nickelback och låten Lips of an angelhar blivit en riktig radioplåga vilket är det största tecknet på att man lyckats skapa en riktig säljarhit.

Mjukisrocken har lyckats med bravaden att bli nya pojkbandsfenomenet vilket jag nu ska förtydliggöra; Två eller tre band med liknande musikstil blir rika megastjärnor och genast svämmar musikbranschen över av killar med falska leenden och fula kläder som sätter de unga flickornas hjärtan i brand.

Bara för att det är så otroligt uppenbart så tänker jag demonstrativt låta bli avsluta med en ordvits om bandets namn, istället avslutar jag med en uppmaning om att inte döma musiken utan bandet.

Fredrick Malmgren

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.