Annons
Nyheter

Helena Paparizou/The game of love

Nyheter • Publicerad 29 november 2006

Efter den självklara schlagertriumfen för ett och ett halvt år sedan kom ett troligen ganska hastigt upphostat soloalbum, som trots enkel produktion bjöd fullgod lyssning.

När en ny platta nu vuxit fram har Helena Paparizou sökt sig tillbaka till sina rötter även rent musikaliskt. Sydeuropeisk ultrapop med strävan efter internationell bredd. Dessvärre resulterade det nyinspelade materialet endast i väldigt lättuggat och smaklöst medelhavssalt utan vidare hitpotential. Friidrottstematiska singeln Heroes är faktiskt det enda lyssningsvärda spåret, medan mediokra Mambo tragiskt nog framstår som en av skivans bättre låtar.

Annons

Visserligen luktar det lite svagt av Evanescence om powerballaden Teardrops, men den röstkapaciteten är Helena inte ens i närheten av. Och borde det ens vara tillåtet att skriva ännu en låt med titeln Voulez-vous?

Oscar Sundell

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons