Annons
Nyheter

Good Charlotte: Good Morning Revival

Nyheter • Publicerad 21 mars 2007

Tvillingarna Madden och deras Maryland-polare har nått till fjärde plattan, och säkert en ny framgång åtminstone kommersiellt. Det finns en marknad för rock som desarmerats grundligt och kompaktmastrats för att vara redo för radio, men ändå låter lite taggig och "farlig".

En del skulle kalla Charlotterna punk, men mer med vägledning av frisyrer och tatueringar än något annat. Deras musik är muskulös och ganska ospännande ljudväggspop, med syntar som utfyllnad och mjukgörare. Men de kan skriva tillräckligt melodistarka och tillrättalagda låtar för att få hit-känning, exempelvis i Miseryoch The River. Bandet till och med flirtar lite med Evanescence-pomp i Victims of Love,discorock i Dance Floor Anthemoch Supertramp-sentimentalitet i Beautiful Place.

Annons

Ja, det är väl fint. Gäsp. Men jag ska inte vara elak. Charlotterna är harmlösa.Det är också det farligaste med dem.

Lars Thulin

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons