Annons
Nyheter

Fredrik Swahn: Ut i livet

Fredrik Swahn har ägnat sig åt musik i en eller annan form på professionell nivå i mer än femton år. Han är en självsäker, engagerad och långt ifrån oäven sångare. Det är dock en olycka att han valt att börja släppa sina egna kompositioner till offentlig belyssning.
Nyheter • Publicerad 20 januari 2009

Denna hans andra skiva med eget material är fylld av den slags bredbenta rock som hör hemma i svensk P4-mittfåra. Av Swahns ansenliga erfarenhet och talang som scenartist märks mycket lite i de tafatta kompositionerna och texterna, vilka aldrig når över klichénivå. Ännu värre är de pekoralistiska balladerna som Bara för en dageller det platta fallet i Tom Jones-pastischen Tror på dig. Om inlevelse räckte för att göra en bra skiva vore det här emellertid en riktig höjdare.

Fredrik Fischer
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons