Annons
Nyheter

Frank Sinatra/Sinatra: Vegas

Detta är den ultima skivjulklappen för mig av förra århundradets störste artist, Frank Sinatra, i aktion på showplaces i Las Vegas som The Sands, Ceasars Palace, Golden Nugget, där han bland annat med sitt favoritstorband Count Basies bjussar på ett pärlband av alla sina största hits, inalles cirka 90 stycken.
Nyheter • Publicerad 29 november 2006

Ingen stad är mer mytomspunnen för Sinatra än Las Vegas. Det var här han återtog sin "tron" efter 50-talets bottenkänning då han 1953 bland annat sjöng i Finspångs Folkets park för sådär 75 personer!

Detta artisteri, som inte finns i dag, och aldrig kommer att återupplevas, ger en aning hur det känns att uppleva fenomenet Sinatra live. Naturligtvis går det inte att värdera denna fantastiska utgåva. Istället är det en julklapp som näppeligen låter sig överträffas någon jul, och att sätta fem stjärnor är en vanvördig gest. Nej, här handlar det om minst 500 stjärnor. Detta är precis som en av hans här förekommande hits, Witchcraft,och efteråt kan man bara konstatera att Frank – You make me feel so young!

Christer Nilsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons