Nyheter

Fernandoz: En helt ny dag

Fernandoz har sina rötter i Vitsand, en liten ort utanför Torsby och den första spelningen var på Folkets hus i Fensbol. Medlemmarna i bandet har växlat, dessutom har de mixtrat med sin musik, de har under tider övergett sin gamla dansbandsstil och övergått till tuffare musik med högre volym, det innebar att musiken svek dem.
Nyheter • Publicerad 26 februari 2008

De återvände så småningom, nu är de tillbaka, bättre än någonsin, detta är den bästa platta, som jag hört från dem, på åratal.

Det finns flera orsaker till det, en är Git Persson, sångerska med ett förflutet i Kellys och Curt Haagers, hon är särskilt bra ensam i balladerna och med Anders Nordlund i dansbands-country lika låtar. Det finns sagolika spår på plattan, som visar upp dansbandsmusik, när den är som bäst!

Bo Bjelvehammar

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.