Annons
Nyheter

Elias & the Wizzkids: A little mess

Ibland är det sånt som är enkelt som blir bäst. Elias & the Wizzkids är ett exempel på när man berättar rakt upp och ner och det faktiskt blir riktigt bra.
Nyheter • Publicerad 4 december 2007

Gruppens debut A little messär verkligen inte en röra. Låtarna sätter sig inte direkt på skallen eftersom de låter relativt lika. Men de är definitivt kul, avskalade och innehållet är igenkännande. Countrypopen får tårna att vicka i takt och avsaknaden av krussiduller i texterna speglar livet för oss vanliga dödliga. Kanske är det Elias Åkessons gatumusicerande som lyser igenom.

Ångesten inför att bli vuxen, ensamhet i kroglivet och löjliga vita lögner under jobbintervjun är sånt som får mig att inse att livets småsaker faktiskt är det som gör det hela skoj. Lika skoj som att lyssna på Elias & the Wizzkids.

Ann Ekstrand

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons