Annons
Nyheter

Darin/Break the news

Det tog tre skivor, men nu kan äntligen tonårsidolen Darin titulera sig artist på allvar. På nya albumet har han funnit ett personligt sound, som känns både tuffare och mognare än någonsin, och han bjöd dessutom SVT's jubileumspublik på ett ascoolt scenframträdande.
Nyheter • Publicerad 29 november 2006
Darin har hittat ett mer personligt sound. bild: Scanpix
Darin har hittat ett mer personligt sound. bild: ScanpixFoto: 

Nya singeln Perfect är hans tveklöst bästa låt hittills, och på den här plattan går stilen igen i flera skepnader. Det obligatoriska wailandet blandas med ljuvligt tung klubbmusik, som i snitsiga Desire, och pratsång som med snygg falsetthjälp prydligt räddas från gränslandet till rapp.

Såväl självgående Robyn som hiträven Jörgen Elofsson har bidragit med skickligt hantverk, och Everything but the girl är en helt fantastisk och direktvärkande Darin-ballad som utan tvekan bräcker tidigare alstren Who's that girl och Why does it rain.

Oscar Sundell

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons