Nyheter

Daft Punk: Alive

Frankrikes partyfuturistiska svar på Kraftwerk tillhör säkert den handfull electro-dansakter som kan sätta upp en bra show, men idén om en liveskiva är bara knäpp.
Nyheter • Publicerad 27 november 2007

Ställa upp mickar för att spela in Daft Punks heldigitala, superproducerade pophits som Around The Worldoch Kanye West-samarbetet Harder Better Faster Stronger? Dumheter.

Jag är säker på att ljusshowen är fräck, ravestämning råder och att folk dansar så deras små rumpor fortsätter att dallra till på tisdag. Men jag kan inte se det.

Plattan kan förstås funka som ditt eget lilla snabb-raveparty om du inte själv orkar dj:a. Till ett sound som är både lekfullt och dansant, och maskinstelt på samma gång, skulle jag rekommendera att du blinkar på ljusknappen ungefär 120 gånger i minuten.

Lars Thulin

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.