Annons
Nyheter

Carolina Liar: Coming To Terms

Carolina Liar, med amerikanen Chad Wolfe vid micken, har större ambitioner än de flesta svenska band. De har siktat mot stjärnorna i USA, och öppnat dörrar med låtskrivarpartners som Cardigans Peter Svensson och demonproducenten Max Martin, tillbaka i det rockhägn där han så att säga föddes.
Nyheter • Publicerad 3 februari 2009
Foto: 

Följaktligen är debuten nerlusad med snyggt producerade radiodängor som I'm Not Over, Something To Die Foreller Last Night. Smart, storslagen och modern rock modell Killers eller Coldplay. Och om inte Carolina Liar alltid når upp i den viktklassen ska man betänka att det gjorde inte Killers eller Coldplay heller, i början.

Mer än något annat är det känslan av uttänkthet som drar ner intrycket. Vad som räddar det från döden i strömlinjeformsgrytan är Wolfes gälla, långt ifrån fläckfria röst. Den är å andra sidan inte mångsidig nog för att ge låtarna verkligt lyft, eller karva ut en egen profil i radiobruset.

Lars Thulin
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons