Annons
Nyheter

Caracola: Love Alive

Förlåt, men är detta ett skämt? Talangfulla trion Caracola gjorde ifjol succé på sommarscenerna med ett kritikerrosat debutalbum som sprudlade av gladlynt och dansant schlager.
Nyheter • Publicerad 7 november 2007

I våras bytte tjejerna, lätt obegripligt, språk vilket resulterat i ytterligare två kanonsinglar i form av oförtjänt festivalratade Mango nightsoch mer lågmälda My baby blue.Således är förväntningarna ganska höga när album nummer två, oväntat tidigt, trillar in. Men vad skådar mitt sentimentala fjollöga? Utöver de redan nämnda singlarna är ettenda futtigt alster nyskrivet. Resterande är översättningar från debutplattan, och de är inte ens väl maskerade; Sommarnatthar blivit Summer night, Du och jaghar blivit You and I, och Go paparazzihar inte oväntat blivit Go paparazzi. Hädelse!

Skärpning tjejer, annars blir ni inte långlivade på schlagermarknaden.

Oscar Sundell

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons