Annons
Nyheter

BWO: Fabricator

BWO äger för närvarande halva Europas dansgolv totalt, men efter två hyllade succéalbum och en uppsjö av lättrallade singlar är det dags att börja ställa krav på Alexander Bards senaste musikaliska exportprojekt.
Nyheter • Publicerad 18 oktober 2007

En bibehållen stil kan vara ett framgångsrecept, men om man bekänner sig till en så osäker genre som den flyktiga electropopen är det viktigt att soundet är under ständig utveckling. Något som inte verkar vara vare sig Bards eller medkompositören Anders Hanssons styrka.

Fabricatorinnehåller utöver två klockrena singlar, givetvis en handfull slagkraftiga hits som tidsenliga Last flight to San Francisco, Kempe-doftande powerschlagern Gomenasai,och skönt ohyfsade Concrete jungle. Dess värre väger de i längden på tok för lätt mot de såsiga balladerna och anonyma utfyllnadsspåren. Det händer för lite rent musikaliskt helt enkelt.

Oscar Sundell

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons