Annons
Nyheter

Bon Jovi: Lost Highway

Nyheter • Publicerad 13 juli 2007

I We Got It Going Onskymtar det gamla 80-tals-Bon Jovi, komplett med mungitarr eller vad det heter (jag vill inte veta och snälla mejla mig inte om saken).

Men tonårig festsugenhet klär dem illa numera. Och det tror jag de fattar, förLost Highway, bandets tolfte alster, ger sig av i ny riktning mot vad som med lite god vilja och en duett med LeAnn Rimes skulle kunna kallas countryinfluerat. Ett slags inställsam mainstreamcountry som lika gärna kunde heta softrock eller balladpop.

Annons

Det är en nedtonad, behärskad affär, bekvämt middle-of-the-road-lunkande. Men det är ett snyggt hantverk som med låtar som titellåten eller I Love This Townsmyger sig in i dina öron och kittlas.

Nu är inte Bon Jovi bandet att skapa äkta svärta. De hemfaller för lätt åt sin gamla svulstighet eller frestelsen att släta ut. Ett uppenbart försök att nå en bredare publik - som mycket väl kan lyckas.

Lars Thulin

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons