Annons
Nyheter

Blood Orange: Coastal Grooves

Musik som fascinerar. Blood Orange är som ett eko av något förgånget. Som kanske har funnits. Någonstans i fjärran har någon rattat in en duglig radiokanal. Är det 80-talets revansch som hörs?
Nyheter • Publicerad 31 augusti 2011

Devonté Hynes är främst bekant som hjärnan bakom Lightspeed Champion och Testicicles. Han har även gjort sig bemärkt som producent åt bland andra Basement Jaxx, Solange Knowles och Florence & The Machine.

Blood Orange är ett rent enmansprojekt där även en lap top och Hynes gitarr ingår. Delar av nämnda årtionde liksom sipprar in i soundet som på samma gång känns såväl strandnära som urbant. Ultravox på badsemester är en tanke.

Gott om melodier, både sjungna och spelade. Inga stora gester. Tvärtom subtilt detaljspäckat, samtidigt nyfiket och konsekvent.

INTERNAL INTERNAL
Christer Paulstrup
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons