Annons
Nyheter

Utökade misstankar mot barnskötare

Misstankarna mot den skånske barnskötare som häktats för sexuella övergrepp mot två barn har svällt, rapporterar Sveriges Radio Malmö. Mannen, som tidigare hade politiska uppdrag, tros ha förgripit sig mot ännu ett barn, enligt kammaråklagare Eva Pihl.
Nyheter • Publicerad 15 december 2003

På måndagseftermiddagen sker en omhäktningsförhandling mot mannen vid Helsingborgs tingsrätt. - Jag har begärt honom häktad för ännu ett fall av sexuellt utnyttjande av underårig, säger Eva Pihl till TT. Barnskötaren greps för tre veckor sedan efter misstankar om att han förgripit sig på två flickor som han suttit barnvakt åt. Efter häktningsförhandlingen för drygt två veckor sedan lämnade han sina politiska uppdrag. Åklagaren vill inte avslöja om de utökade misstankarna gäller ett barn på den förskola där barnskötaren arbetat. Han är också misstänkt för barnpornografibrott sedan polisen hittat barnporrbilder i hans dator. Mannen förnekar brott.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons