Annons
Nyheter

Två mystiskt döda på gård i Skåne

Två döda personer, en man och en kvinna, hittades på söndagseftermiddagen i en byggnad vid en gård i Viken söder om Höganäs.
Nyheter • Publicerad 18 maj 2009

Höganäs. Polisen utreder dödsfallen som mord.

De båda hittades i lokalen av personer som bor i närheten. De larmade polisen vid halv tretiden på eftermiddagen.

Annons

Senare identifierades de två döda. Det rör sig om en 60-årig man och en 58-årig kvinna. Mannen bor på gården där det ska ha hållits en fest på lördagskvällen.

Polisen i Skåne uppger att kropparna inte bär några spår av synbart våld. Man har inte heller hittat några tecken på tumult i byggnaden.

- Teknikerna har inte funnit något som tyder på att paret utsatts för våld. De var fint klädda och jag tror att dödsfallet har hänt efter festen, säger Tony Pallon, beredskapskommissarie på länskriminalen, till Helsingborgs Dagblad på nätet.

Trots att inget pekar på att de döda utsatts för våld har polisen rubricerat dödsfallen som mord och utredningen kommer att ledas av länskriminalen i Skåne, uppger polisen.

Det döda paret ska obduceras för att fastställa dödsorsaken, något som väntas ta flera dagar.

TT
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons