Annons
Nyheter

Två gripna misstänkta för Landskronamord

Nyheter • Publicerad 12 juni 2006

En 35-årig man knivhöggs sent på söndagskvällen till döds i Landskrona. Polisen rubricerar händelsen, som inträffade nära en svartklubb, som mord. Två män i 45-årsåldern greps tidigt på måndagsmorgonen misstänkta för mordet, uppger polisens informatör Charlie Nilsson.

Knivskärningen skedde i en port i närheten av svartklubben. Offret tog sig sedan ut på gatan där han föll ihop. Mannen blödde ymnigt på platsen efter knivhugg i både ryggen och buken. Han fördes i ilfart till Universitetssjukhuset i Lund och levde vid ankomsten.

Annons

Läkarna lyckades dock inte rädda hans liv utan 35-åringen dog på operationsbordet.

Polisen genomförde en teknisk undersökning av brottsplatsen och skall också utreda om det varit något bråk på svartklubben som utlöst knivskärningen.

Under utredningsarbetet framkom uppgifter som ledde till att de två männen i 45-årsåldern kunde gripas. Männen kommer nu att förhöras.

Den döde 35-åringen saknar adress i Sverige, men har anknytning till Landskrona. (TT)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons