Nyheter

Två anhållna för skottlossning

Två personer sitter anhållna i Helsingborg misstänkta för mordförsök i samband med tisdagens skottlossning mot en lägenhet i Klippan.
Nyheter • Publicerad 17 december 2003

En 20-årig man greps och anhölls på tisdagen medan en 21-årig man som var anhållen i sin frånvaro dök upp hos Helsingborgspolisen vid middagstid på onsdagen. Båda är misstänkta för mordförsök. I lägenheten bodde en kvinna i 20-årsåldern med skyddad identitet. Hon var inte hemma vid skottlossningen. Först trodde polisen att lägenheten varit tom när skotten avlossades, men senare kontaktade två män polisen och talade om att de befunnit sig i lägenheten. De har hörts av polisen. Inga ytterligare personer är anhållna i sin frånvaro, men enligt Charley Nilsson, informatör vid polisen i Nordvästra Skåne, är man intresserad av att tala med ytterligare några personer.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.