Annons
Nyheter

Tre skadade efter olycka på E65

(Uppdaterad 16.41). Tre personer fick föras till sjukhus med ambulans när en trafikolycka inträffade på E65 strax innan klockan 11 på torsdagen.
Nyheter • Publicerad 6 juni 2002

En bil med två personer som var på väg mot Malmö kolliderade med den ensamma föraren i en mötande bil i en frontalkrock i korsningen vid Varmlösa mellan Rydsgård och Rynge. Bild: Mark Hanlon De inblandade personernas skador är inte livshotande, enligt polisen i Ystad. Man vet ännu inte orsaken till krocken mellan de två bilarna. Först måste vittnen höras ytterligare. Klart är i alla fall att bilen som var på väg från Ystad av någon anledning kom över på fel körbana. En av de första på plats var närboende Uno Olsson. Han hörde ljudet av däck som tjöt och glas som splittrades, och tog sig upp på vägbanan. Han hjälpte kvinnan i den bil som var på väg mot Ystad att ta sig ut ur sin bil. - Hon var chockad, men verkade inte vara skadad, säger han. På den andra bilen fick räddningstjänsten klippa bort taket för att få ut föraren och hans kvinnliga passagerare innan de kunde föras till sjukhus med ambulans. Polisen spärrade av E65 i båda körriktningarna under en timmes tid för att släppa fram räddningstjänst och bärgare. Vid lunchtid öppnades europavägen för trafik igen.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons