Annons
Nyheter

Tre pojkar våldtog 15-åring i Malmö

En 15-årig flicka våldtogs av tre unga män i närheten av Sofielundsskolan i Malmö på söndagen, rapporterar sydsvenska medier.
Nyheter • Publicerad 26 juli 2004

- Gärningsmännen färdades på en motorcykel alternativt EU-moped, stannade intill flickan och attackerade henne, säger Lars-Göran Karlströmer, inre befäl vid Malmöpolisen, till TT. Två av dem höll fast flickan medan den tredje genomförde våldtäkten. Efter överfallet försvann gärningsmännen på motorcykeln medan den svårt medtagna flickan själv tog sig hem, där hennes mamma kunde föra henne till sjukhus. Den 15-åriga flickan hade smärtor i bröstet och i underlivet men i övrigt inga allvarliga fysiska skador. - Vi har fortfarande inga spår efter gärningsmännen och inte heller några misstänkta, säger Lars-Göran Karlströmer. Eftersom alla tre bar mc-hjälmar under överfallet har flickan inte kunnat lämna några detaljerade signalement, men enligt hennes redogörelse till polisen var de 15-18 år gamla.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons