Annons
Nyheter

Tre häktade för kidnappningsdrama

Två av de tre män som är misstänkta för inblandning i ett mord- och kidnappningsdrama i Malmö i mitten av juni har omhäktats av Malmö tingsrätt.
Nyheter • Publicerad 19 juli 2004

Den tredje mannen, en 36-åring som tagit på sig huvudansvaret, har medgivit fortsatt häktning. Åklagaren har nu fått ytterligare tid på sig för åtal, som ska vara väckt senast den 16 augusti. De två männen, 29 och 33 år gamla, omhäktades båda som på sannolika skäl misstänkta för två fall av människorov och ett fall av grov misshandel. Kidnappningsdramat började med att en 19-årig man blev bortförd. Han hittades sedan svårt misshandlad i Beijers park med bland annat en sönderskuren tumme. Några timmar senare kidnappades också en 28-årig man, som varit vittne till bortförandet av 19-åringen. Den 28-årige mannen hittades kvällen därpå död i ett skogsområde utanför Hässleholm sedan 36-åringen självmant kommit till polisen och erkänt din del i dramat. Bakgrunden till kidnappningarna och mordet ska vara uppgifter om att en 17-årig kvinnlig släkting till de tre häktade ska ha utsatts för sexuellt ofredande.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons