Nyheter

Trafikproblemen minskade under småtimmarna

Vid halv tre-tiden under natten mot torsdagen hade trafikproblemen lugnat ner sig. Orsaken var dock inte väderleken utan att trafiken minskat.
Nyheter • Publicerad 22 februari 2007

- Det är fortfarande folk som sitter fast i sina bilar ute på vägarna. Men det är inga olyckor nu, säger Erik Jeppsson, länsvakthavande polisbefäl.

Arbetssituationen för polis och räddningstjänst hade lugnat ner sig under natten.

- Vi har fått enormt mycket samtal från människor som undrar över trafiksituationen. Men våra resurser räcker till. Det är värre för Vägverket. Det är de som har det tuffa jobbet med att hålla rent på vägarna, säger Erik Jeppsson.

Efter klockan 22 på onsdagskvällen har i princip all tågtrafik i Skåne stått stilla på grund av det senaste dygnets kraftiga snöande kombinerat med blåst. Tågstoppet vänats fortsätta under torsdagsmorgonen och -förmiddagen.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.