Annons
Nyheter

Tandvårdsavslöjande får kritik

Vänstern i Region Skåne kritiserar att tandvårdsnämndens socialdemokratiska ordförande Monica Lundgren (s) har offentliggjort vilka tandvårdskliniker nämnden vill stänga innan ärendet ens har varit uppe för beslut.
Nyheter • Publicerad 29 april 2003

Därmed, anser vänsterpartiet, har överenskommelsen om samarbete mellan v, mp och socialdemokraterna satts ur spel. "Vänsterpartiet vill värna om en bra folktandvård. Detta strukturförslag kan försämra tillgängligheten i vissa delar av Skåne, speciellt för unga och gamla. Dessutom äventyras folktandvårdens idé om en sammanhållen solidarisk organisation", hävdar partiet i ett pressmeddelande. Meddelandet är undertecknat av regionrådet Vilmer Andersen och av partiets ledamot i tandvårdsnämnden Mats Ekelund. Text: Gunilla Ingels

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons