Annons
Nyheter

Sydskånsk elitidrottaren häktad

Den sydskånske elitidrottsman som i helgen greps och anhölls för att ha slagit sin hustru vid upprepade tillfällen häktades på onsdagsförmiddagen.
Nyheter • Publicerad 15 oktober 2003

Åklagaren Ulla Karlbrink-Malmquist begärde mannen häktad för att han inte ska kunna undanröja bevis. Hon räknar samtidigt med att väcka åtal inom två veckor. Det skriver Sydsvenskans nätupplaga. När den misstänkte anlände till rättssalen på onsdagen krävde försvaradvokat Martin Klette att hans klient skulle försättas på fri fot, men rätten gick på åklagarens linje. Tingsrättens beslut innebär att idrottsmannen hålls fullständigt isolerad på häktet för att inte kunna påverka utredningen. Av anmälan som lämnats in till polisen framgår att han ska ha slagit och sparkat sin hustru. I samband med häktningsförhandlingen i Malmö tingsrätt i dag erkände också mannen att han gett sin hustru två slag i ansiktet med handen.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons