Annons
Nyheter

Strömavbrott släckte Kiviks marknad

Kiviks Marknad drabbades under tisdagskvällen av två strömavbrott. Någon fara för besökare på tivolit var det dock aldrig enligt marknadsföreståndaren Torbjörn Svensson.
Nyheter • Publicerad 16 juli 2003

- Orsaken var sannolikt ren överbelastning. När både karuseller, matvagnar, musikanläggningar och belysning är igång samtidigt har det blivit för mycket helt enkelt. Men några långa strömavbrott rörde det sig inte om. - Första avbrottet varade fem minuter och det andra kom strömmen tillbaka efter bara någon minut, säger Torbjörn Svensson. Ett elavbrott innebär, enligt honom, inte någon fara för dem som sitter i karusellerna: - Även om man hänger upp och ner är det ingen fara eftersom vi kan plocka ut folk ur karusellerna omd et behövs. En karusell skulle aldrig bli godkänd om inte den möjligheten fanns.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons