Annons
Nyheter

Skånsk kvinna befaras vara mördad

Polisen befarar att en skånsk kvinna kan ha blivit mördad. Hon är försvunnen sedan mer än tre veckor och en man har anhållits som skäligen misstänkt för mord.
Nyheter • Publicerad 14 november 2007

-Han har lämnat uppgifter som inte är riktiga, säger kommissarie Tommy Lindén vid länskriminalen i Skåne.

Han är förtegen om uppgifter kring mannen, som anhölls i går, men berättar att kvinnan kände honom sedan tidigare.

Annons

Mannens advokat, Stig Brunnström, säger till TT att han på grund av förundersökningssekretessen inte får berätta om vad mannen själv säger om misstankarna.

Enligt åklagare Mikael Björk nekar mannen till brott.

Kvinnan, som är 31 år gammal, saknar pass och hennes konton har inte rörts efter försvinnandet.Att hon inte hörde av sig när ett av hennes barn fyllde år nyligen, talar också för att hon har utsatts för ett brott, enligt Tommy Lindén. 

-Vi har fått en bild av henne som en person som skulle ta kontakt, säger han.

Men han understryker att polisen inte kan vara säker på att hon är död, bland annat eftersom man inte hittat någon kropp.

Polisen har nu gått ut med bild på kvinnan för att få in uppgifter om henne.

Hon anmäldes försvunnen den 20 oktober. Hennes sambo har berättat att han på kvällen den 19 oktober släppte av henne vid Lilla torg i Malmö, för att hon skulle ut och roa sig, skriver Helsingborgs Dagblad. TT 

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons