Annons
Nyheter

Rikslarm utfärdat efter knivmord

Vid niotiden på tisdagsmorgonen hade polisen fortfarande inte gripit någon misstänkt för knivmordet på en 25-årig man i Lindesberg kvällen innan.
Nyheter • Publicerad 23 augusti 2005

Rikslarm utfärdades under natten efter en misstänkt bil. Vittnen har berättat att en liten bil, en röd Ford eller Audi, lämnade mordplatsen efter dådet.

I bilen ska tre personer ha åkt.

Annons

Larmet om att en man blivit knivhuggen i magen kom till polisen strax före klockan 22. Knivskärningen utfördes på en gata i centrala Lindesberg.

När ambulansen anlänt till platsen konstaterade personalen att mannen avlidit.

Ännu vid niotiden på tisdagsmorgonen var den eftersökta bilen försvunnen. Någon uppgift om vem som skulle kunna vara gärningsmannen hade polisen inte då. Även motivet för dådet var okänt.

– Just nu koncentrerar vi oss på spaningsarbete efter bilen, säger Torbjörn Carlsson, informationsansvarig vid Örebropolisen, till TT.

– Vi har säkrat en del bevisning och ytterligare förhör med vittnen ska hållas under dagen. Det känns som om vi har gott hopp om att lösa det här. (TT)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons