Nyheter

Rån tog oväntad vändning

Ett rån i Fredriksdalsskogen i Helsingborg tog en oväntad vändning när de två gärningsmännen blev varse vem de försökt ge sig på: en före detta boxare och boxningstränare.
Nyheter • Publicerad 10 september 2013

Det var i söndags eftermiddag som två män knuffade omkull en 60-åring som kom cyklande genom skogen, rapporterar Helsingborgs Dagblad. De slet till sig ett guldhalsband som 60-åringen bar, men då gick han till motattack.

– Han har berättat att han bara behövde ett slag för att ta sig loss, säger Eva-Lotta Hermansson-Truedsson, informationsansvarig vid polisen i nordvästra Skåne, till tidningen.

Slaget träffade en av rånarna i ansiktet och han fick föras till sjukhus. Under tisdagen begärdes han häktad för rån. Han har i sin tur gjort en anmälan om misshandel mot 60-åringen.

Louise Löfgren
TT
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.