Annons
Nyheter

Offren för dubbelmord identifierade

Utredningen om dubbelmordet på två unga kvinnor i Skåne fortsätter med stor intensitet. På tisdagen var båda offren fullständigt identifierade. Båda är 18 år gamla och var hemmahörande i Veinge utanför Laholm.
Nyheter • Publicerad 20 januari 2004

Resultatet av den rättsmedicinska undersökningen av de två unga kvinnorna väntas bli klart under tisdagseftermiddagen. Först då vet polisen med säkerhet hur kvinnorna mördades. - Därmed inte sagt att vi kommer att lämna ut den informationen direkt, säger Lars Förstell, informationsdirektör vid polisen i Skåne. Enligt polisen är inga förhör med de anhållna 17-åringarna planerade under tisdagen. Pojkarna är skäligen misstänkta, vilket är den lägre graden av misstanke, för mord, alternativt medhjälp till mord. Några ytterligare gripanden tycks inte vara förestående. - Det är inte aktuellt, bekräftar Förstell för TT. De anhållna är bekanta med offren men nekar till att ens ha träffat dem under helgen. Båda förnekar brott. Den bil som de unga kvinnorna lånat hittades krockad i en slänt utanför Båstad i lördags morse. Först på söndagseftermiddagen hittades de döda kropparna några kilometer därifrån. Strax därefter togs 17-åringarna in till förhör. Om 18-åringarna redan var döda när bilen kraschade är inte klarlagt, enligt polisen. - Det är en av de frågorna som vi jobbar intensivt med, säger Förstell. Under tisdagen ska polisen också genomföra en rad

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons