Nyheter

Nya satsningar på Sturups flygplats

Flygbolaget FlyMe satsar på flyg från Malmö-Sturup flygplats till tre storstäder och semesterorter i Europa. Tidigare under året har tre lågprisdestinationer introducerats av ett annat flygbolag. Lågprisflygets satsning innebär att antalet resenärer som flyger till utrikesdestinationer kommer att öka markant.
Nyheter • Publicerad 16 oktober 2006

Den 25 mars 2007 avgår de första flygresorna till tre nya destinationer i Europa med FlyMe. Destinationerna är Nice, Alicante och Bologna.

– Nu har det vänt! Lågprisflygets satsning på flygplatsen är mycket positiv och innebär att vi tagit ett stort steg mot målet att fördubbla antalet resenärer till 3,5 miljoner år 2010. Flygplatsen jobbar aktivt tillsammans med regionen för att skapa flera lågprislinjer ut i Europa och vi kommer att se fler destinationer introduceras under 2007, säger Lennart Björk, flygplatschef på Malmö-Sturup flygplats.

Hitintills i år har 240 000 resenärer valt att resa med lågprisflyget till de olika utrikesdestinationer som erbjuds från flygplatsen. De tre destinationerna som tidigare introducerats under året är Dublin, Barcelona och Madrid.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.