Nyheter

Nya misstankar mot 22-åringen

Nya misstankar finns nu mot den 22-åring som tidigare har varit åtalad för mord på paret från Hovs hallar utanför Båstad, skriver Helsingborgs Dagblad på nätet.
Nyheter • Publicerad 14 maj 2008

På onsdagseftermiddagen lämnade vice chefsåklagare Göran Olsson in en begäran om offentlig försvarare till Helsingborgs tingsrätt. Mannen är misstänkt för grovt skyddande av brottsling och grov stöld.Brotten ska enligt åklagaren ha begåtts i Båstad i januari 2007, alltså samma månad som paret försvann.Någon försvarare åt mannen är ännu inte utsedd, uppgav tingsrätten strax före klockan halv tre på onsdagseftermiddagen.Helsingborgspolisens presstalesman Charley Nilsson kan inte kommentera uppgifterna från tingsrätten. Han berättar bara att de döda kropparna inte är identifierade ännu och att det fortsatta sökandet i Häljasjön under dagen hittills inte lett till några konkreta fynd.

TT
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.