Annons
Nyheter

Nya larm om skottlossning i natt

En man har uppgett för polisen att han blivit beskjuten på Östra Farmvägen, strax efter tre på natten mot tisdagen. Mannen skall ha hört ett skott som avlossats.
Nyheter • Publicerad 26 oktober 2010

Mannen ringde polisen och berättade att han upplevt att han blivit utsatt för en skottlossning.

- Det var i närheten av biljardhallen som mannen hörde ljud. Han uppfattade det som att det kom från en skottlossning en bit ifrån honom, säger Charley Nilsson, polisinformatör.

Annons

Efter att ha hört skott ska mannen ha begett sig från platsen. Polisen hämtade upp mannen och tog med honom till den misstänkta brottsplatsen.

- Där fick han berätta vad det var han upplevt och om sina iakttagelser. Vi sökte i området med hund utan att hitta något, säger Charley Nilsson.

Polisen har inte kunnat konstatera om skottlossningen verkligen ägt rum.

- Det är inget konstigt med tanke på läget just nu. Det är klart att folk blir rädda och anmäler om de tror sig bli beskjutna. Men vi har alltså inte hittat några tomhylsor eller annat som tyder på att det var en skottlossning i detta fall, säger Charley Nilsson.

Tomhyllsor hittades i Rosengård

Vid 02.40-tiden kom uppgifter in till polisen om att flera skott hörts på Ramels väg. När polisen kom till platsen var det många ungdomar där. Fyra tomhylsor hittades av polisen som tror att de kommer från en startpistol. Polisen har i samband med denna händelse upprättat en anmälan om ofredande och vapenbrott.

- Vi har ingen misstänkt för detta, säger Charley Nilsson.

Nerike Allehanda-1
Stefan Hazianastasiou
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons