Annons
Nyheter

Nya blodspår kan vara från ett tredje offer

Ännu ett fynd har gjorts i den misstänkte 52-åringe Helénmördarens sommarstuga mellan Hörby och Höör. Enligt tidningen Expressen uppges fynden bestå av omfattande blodspår.
Nyheter • Publicerad 9 juli 2004
Den mordmisstänkte 52-åringens sommarstuga mellan Höör och Hörby. Pressens BildFoto: 

- Vi kan inte kommentera uppgiften, säger spaningschef Per-Åke Åkesson, till tidningen. Blodet ska dock ha hittats av likhundar vid en genomsökning av stugan under förra veckan. När polisen bröt upp golven på de platser hundarna markerade hittades stora mängder blod. Fynden har gått till Statens kriminaltekniska laboratorium (SKL) för analys. Enligt Expressen har polisen tidigare funnit blodspår efter den mördade Jannica Ekblad. De nya fynden uppges inte vara från den mördade Helén Nilsson. Inte heller från den Jannica Ekblad. I stället misstänker polisen nu att de nya fynden kan vara från ett tredje mordoffer. Uppgifter som spaningsledningen dock inte vill kommentera.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons