Annons
Nyheter

Nu väntar mulet väder

Söndagens förmiddagssol var troligen den sista på ett tag. Nästa vecka väntas mest molningt väder med någon enstaka skur regn eller blötsnö.
Nyheter • Publicerad 15 januari 2012
Foto: 

– Söndagen inleds med klart och soligt väder men under eftermiddagen ökar molningheten, säger Linnea Rehn som är meteorolog på SMHI.

Temperaturen ligger runt nollan på söndagen och inget regn eller snö förväntas. På måndag blir vädret något mildare med temperaturer på tre till fyra plusgrader.

Annons

– Det blir ganska molnigt på måndag men kanske lite soligt till och från under dagen. På tisdag blir det i princip samma väder och temperaturen ligger på plussidan.

På onsdag börjar vindarna tillta och på kvällen får man räkna med blötsnö eller regn och temperaturen kommer att ligga på någon enstaka plusgrad.

I slutet av nästa vecka blir det fortsatt ostadigt väder med varierad molnighet och några enstaka grader plus. Det blir ingen direkt nederbörd och inte heller så mycket sol.

Maria Sällberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons