Annons
Nyheter

Mordmisstänkta vill ut ur häktet

De två 17-åriga pojkar som är misstänkta för dubbelmordet på Hallandsåsen går inte med på att stanna i häktet i ytterligare två veckor. Därför kommer båda att ställas inför häktningsdomare under onsdagen.
Nyheter • Publicerad 3 februari 2004

- De håller fast vid sin ursprungliga version att de inte träffat de båda kvinnorna under den aktuella helgen. Och det är just det som vi anser vara den springande punkten, säger kommissarie Börje Sjöholm vid länskriminalen till TT. Sjöholm tror att polisen behöver minst en månad till på sig innan förundersökningen är klar. Utredarna har fått vissa muntliga besked från bland annat rättskemisterna som kan bringa klarhet i det uppmärksammade mordet. De 18-åriga kvinnorna hittades döda på Hallandsåsen för drygt två veckor sedan. Polisen tror att de fått i sig någon drog och sedan övergivits.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons